Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Tridragon Kft. 2006-óta működik.

2010 óta Nagytarcsa közelében az M0 autóút 55-ös lehajtójánál az Industria Házak területén van a vállalkozás telephelye.

Székhely, telephely, iroda címe: 2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám utca 4/4.

Tridragon Kft. széles választékban kínál jó minőségű termékeket, komplett automatizált rendszereket, a hegesztéstechnika, termikus, vízsugaras és mechanikus vágás, melegítés, hőkezelés, a fém megmunkálás, a felület kezelés és a munkavédelem, füstgáz elszívás, olajköd leválasztás területén.

Szolgáltatások: kivitelezés, bérmunka, műszaki tanácsadás a hegesztés (welding), forrasztás (brazing), fémmegmunkálás, felületkezelési technológiákkal kapcsolatban.

Kutatás-fejlesztés, gyártás: PreciWeld® WAAM eljárással 3D fémnyomtatásra is alkalmas CNC vezérelt automatizált hegesztő, vágó, maró, felület tisztító multifunkciós berendezés fejlesztését 2018-ban kezdte el a Tridragon Kft. partnereivel. Ennek fő alkotóelemei a Miller Auto Continuum 500 hegesztőáramforrás, a Beckhoff vezérléssel rendelkező öt tengelyes PreciTrack CNC vezérelt berendezés, az Ipar 4.0 kompatibilis Plymovent elszívó rendszer és a precíziós munkadarab lefogást lehetővé tevő Siegmund asztalok és leszorító eszközök.

 

Tridragon Kft. 2015-óta forgalmazza az ITW-Welding termékeit Magyarországon.

Az Illinois Tool Works Inc. (ITW) vezető nemzetközi üzleti társaság székhelye Chicago. A cég története több mint 100 éves múltra tekint vissza. 1912-ben Byron L. Smith alapította az Amerikai Egyesült Államokban.

Napjainkban világszerte kb. 50 000 főt alkalmaznak és több mint 200 gyártó egységgel rendelkezik és több mint 750 decentralizált üzleti egysége van 57 országban az ITW csoportnak.

2011-ben az ITW több mint 20,000 érvényes és jóváhagyásra váró szabadalommal rendelkezett világszerte.

Az ITW Welding az Illinois Tool Works Inc. (ITW) hegesztéstechnikával, autogén technikával, plazmavágó és indukciós hőkezelő berendezésekkel, hegesztési munkavédelmi eszközökkel foglalkozó része. Kiemelkedő minőségű, tartós termékekkel, a folyamatos fejlesztéssel, személyre szabott szolgáltatásokkal és műszaki know-how-val megalapozták a hírnevüket, mint komoly és megbízható partner a hegesztéstechnológia élvonalában.

Az ITW Welding csoportba tartozó főbb márkák:
– Miller Electric hegesztőgépek és berendezések.
– Orbitalum Tools GmbH, Orbimatic orbitális hegesztő berendezések, csővég hegesztők, vágó berendezések.
– Panasonic Robotic
– ElgaSteinHobart,Hobart fedettívű(SAW) hegesztőanyagok és gyökvédő kerámiák.
– Miller (WeldCraft) AVI pisztolyok és BernardTregaskiss kézi és automatizált rendszerekhez AFI hegesztőpisztolyok és kopóalkatrészek.
- Az AEC Technology szabadalmazott indukciós hőkezelő és hegesztés utáni feszültség mentesítő berendezéseket gyárt és fejleszt.

A Miller Electric Mfg. Co. székhelye Appleton, Wisconsin. Ők a világ legnagyobb ívhegesztő- és vágó- berendezés gyártója.

 Ezeket a berendezéseket és eszközöket a gép-, jármű-, és acélszerkezet gyártás, légi közlekedés, motorsport, oktatás, mezőgazdaság és "offshore" alkalmazásokhoz tervezték és fejlesztették ki.

A Miller élenjáró az inverter technológia fejlesztésében és alkalmazásában, több mint húsz éves tapasztalattal és több ezer órányi kutatással és fejlesztéssel. Az eredmény az, hogy a gyakorlati munkában bizonyított jól bevált berendezések születtek, amelyek tökéletesen megfelelnek a könnyű hordozhatóság és a többcélú felhasználás szempontjainak.

A Miller híres szlogenje, „The Power of Blue®” ,amit a Miller berendezések kék színe ihletett.

- További képviselt, forgalmazott márkák: PreciTrack®, PreciWeld®, GCELORCHIweld, JasicBLMAlfaweld hegesztő és plazmavágó berendezések Poligratfelület kezelő és tisztító anyagok.

Makita, Metabo, Fein, Flex, Hitachi(Hikohi), Graphite és GraphitePro, Proxxon, Optimum, Bomar, Eisele, elektromos szerszámgépeket Neo, Piher, Proxxon, Gedore, Knipex, Kennedy, Format, Carolus, Klann, Pressol kéziszerszámok és emelő berendezések.

Norton, Tyrolit, Eisenblatter, Metabo, Globe, FLEX, Sonnenflex, Makita, abrazív vágó és csiszoló, polírozó anyagok.

Markal, La-Co, Tempil jelölő, tömítő és hőelvonó, felületkezelő eszközökSiegmund és StrongHand precíziós leszorító asztalok és szorítók, tartozékok. 

Szeretettel várjuk telephelyünkön!

Nagytarcsa közelében az M0 autóút 55-ös lehajtójánál az Industria Házak területén van telephelyünk.
Bővebben a kapcsolat menüpont alatt talál információt.

 Várjuk megkeresésüket és személyes látogatásukat a folyamatosan bővülő választékunkból például a német LORCH GmbH ívhegesztő és plazmavágó  és a müncheni Poligrat GmbH. felület kezelő és tisztító anyagaival.