Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MIG felrakó porbeles huzal 1,2mm SELECTARC FCW HB35 (350 HB hegesztve 3 rétegben),T Fe1 15kg/cs. CRM3312FB

SELECTARC-FSH
4.048 Ft (3.188 Ft + ÁFA)
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 15!
Nem értékelt
Termék kód: 112S15
Szállítási díj: 3.241 Ft
Várható szállítás: 2024. június 21.
Elérhetőség: 45 kg raktáron
4db vagy az alatti mennyiségnél illetve előrendelhető termékeknél kérem az ár előzetes egyeztetését cégünkkel.
+36/20/227-9253 , +36/30/939-9845
Kedvező árak
Kedvező árak
Gyors kiszállítás
Gyors kiszállítás
Garancia
Garancia
4.048 Ft (3.188 Ft + ÁFA)
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 15!

Leírás

Javító és felrakó hegesztőanyagok

A javító hegesztés célja a funkcióját már betölteni nem képes alkatrész (kopás, törés stb miatt) eredeti állapotának visszaállítása. Ez gyakran jelentheti különböző anyagok egymáshoz hegesztését.
A felrakóhegesztés célja az alkatrész igénybevett felületének felhegesztése olyan ötvözettel, amely a működő felületnek a lehető leghosszabb élettartamot biztosít. A megfelelő ötvözet, hegesztőanyag kiválasztását az alkatrész felületének igénybevétele határozza meg. Némi eligazodást és segítséget nyújthat a lap alján lévő táblázat. Ennek segítségével a kopásállóság, a hőállóság, a korrózióállóság figyelembevételével egy előválasztás végezhető.

További információkat a katalógusok tartalmaznak. - ESAB honlap - A legjellemzőbb alkalmazások!

Akár javító hegesztést, akár felrakóhegesztést végzünk előfordul, hogy szükségessé válhat a jó eredmény elérésére egy közbenső réteg, ún. párnaréteg készítése. Ennek egyik feladata a két anyag között a hegeszthetőség javítása: párnarétegként általában a 29Cr 9Ni, a 18Cr 9Ni 6Mn és Ni-bázisú anyagokat alkalmazzák. Mind javító, mind felrakóhegesztésnél a hegesztendő felületeket elő kell munkálni. Javításnál jól alkalmazható a varratágy előkészítésére a felesleges anyag kifúvatása. Ennek lényege az anyag megolvasztása és elfúvása az olvasztás helyéről. Ez végezhető erre a célra gyártott elektródával - OK 21.03 - vagy szénelektródával.

FONTOS!: a fuvatáshoz megfelelő - nagy - teljesítményű áramforrás szükséges, továbbá speciális gyökfaragó pisztoly és sűrített levegő.

A javító és felrakóhegesztéshez a munkadarabokat általában elő kell melegíteni, ennek mértéket szakembernek kell megállapítani!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek