Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Miller

Miller
Hegesztéstechnika, autogéntechnika, plazma darabolás. Világszerte 200 gyártó egységgel rendelkezik az ITW csoport.
Az Illinois Tool Works Inc. (ITW) vezető nemzetközi üzleti társaság székhelye Chicago. A cég története közel 100 éves múltra tekint vissza. Világszerte 200 gyártó egységgel rendelkezik az ITW csoport és több mint 750 decentralizált, ügyfél-orientált üzleti egysége található 49 országban.

 

Az ITW Welding az Illinois Tool Works Inc. (ITW) hegesztéstechnikával, autogén technikával, plazmavágó és indukciós hőkezelő berendezésekkel, hegesztési munkavédelmi eszközökkel foglalkozó része. A legmagasabb minőségű termékekkel, a folyamatos fejlesztéssel, a személyre szabott szolgáltatásokkal és műszaki know-how-val megalapozták a hírnevet, mint komoly és megbízható partner a hegesztés technológia élvonalában.

Az ITW Welding csoportba tartozó főbb márkák:
– Miller Electric hegesztőgépek, berendezések – http://www.itw-welding.com
– Orbitalum Tools GmbH (Orbimatic orbitális hegesztő berendezések, csővég hegesztők, vágó berendezések)
http://www.orbitalum.de/en.html
– Panasinoc Robotic – https://www.panasonicfa.com/content/panasonic-welding-robotics-solutions
– Elga, Stein, Hobart, Swdex hegesztőanyagok és autogéntechnikai eszközök
– Miller (Weld-Craft) AVI és Bernard, Tregaskys AFI hegesztőpisztolyok
A Miller Electric Mfg. Co. székhelye Appleton, Wisconsin. Ők a világ legnagyobb ívhegesztő és vágó berendezés gyártója.  Ezeket gép-, jármű-, és acélszerkezet gyártás, légi közlekedés, motorsport, oktatás, mezőgazdaság és a tengeri alkalmazásokhoz tervezték és fejlesztették ki. A Miller élenjáró az inverter technológia fejlesztésében és alkalmazásában, több mint húsz éves tapasztalattal és több ezer órányi kutatással és fejlesztéssel. Az eredmény az, hogy a gyakorlati munkában bizonyított jól bevált berendezések születtek, amelyek tökéletesen megfelelnek a könnyű hordozhatóság és a többcélú felhasználás szempontjainak.
A Miller híres szlogenje, „The Power of Blue®” ,amit a Miller berendezések kék színe ihletett.
Az Elga a svédországi Göteborgban családi vállalkozásként indult 1938-ban. A cég piaci részesedése az utóbb években folyamatosan nőtt a nemzetközi piacon. A termékeit világszerte viszonteladók, szakkereskedők hálózatán keresztül értékesítik. 2000 februárja óta az Elga az ITW (Illinois Tools Works Inc) globális csoport része lett.
Az Elga kiváló minőségű termékek fejlesztésére és gyártására specializálódott, teljes körű technológiai támogatással rendelkezik minden hegesztési eljáráshoz – SMAW, FCAW, GMAW, GTAW és SAW.

http://www.miller-magyarorszag.hu/tudasbazis/

Miller angol nyelvű katalógusa az EU-ra:

Miller AVI-TIG hegesztőpisztolyok:
 
Miller video gyűjtemény: