Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lorch

Lorch

Lorch GmbH. www.lorch.biz
A Lorch GmbH. Európa egyik élenjáró hegesztőgép fejlesztője és gyártója. A Tridragon kft. 2014 eleje óta képviseli a Lorch-ot a közép- magyarországi régióban. A Lorch gyár 2014-ben innovációs nagydíjat nyert el Németországban többek között a "Micor",  rezonancia inverter technológia tovább fejlesztéséért. Legkorszerűbb AFI (MIG-MAG) huzalos berendezéseikben, a MicorMIG gépekben  már ez a technológia van beépítve, ami a termelékenység mellett nagyon gazdaságossá teszi a gépek üzemeltetését. A MicorMIG gépcsalád 300-500A-ig három különböző kezelő felülettel elérhető kompakt és külön tolós változatban, kézi és automatizált hegesztő berendezésként is. A MicorMIG sorozattal a Lorch a MÍG-MAG hegesztőgépek körében egy új generációt fejlesztett  ki. Ez az univerzális gépcsalád a szokásos transzformátoros berendezéseknek egy alternatívája.

A Lorch MicorMIG gépekben a szabadalmaztatott Micor technológia által egyesíti az optimális hegesztési tulajdonságokat a praktikus előnyökkel, mint pl. az ív és a végkráter feltöltés dinamikus szabályzása. A MicroMig az egyszerű kezelésével és a jövőbeli biztos „Upgrade” koncepciójával, valamint az új tökéletes védelmű MF-08 előtoló egységével tökéletesen alkalmas gyakorlati alkalmazásra. A Lorch az új MicorMIG sorozattal a robosztus, inverteren alapuló MIG-MAG berendezések programját bővíti. A szabadalmazott Micor inverter technológia először lett alkalmazva a MIG-MAG berendezésekben. A MicorMIG sorozat a teljes rezonanciás Micor-technológia különleges hegesztési tulajdonságait összeköti a hegesztőeljárások, hegesztőprogramok és kiegészítő funkciók egyszerű upgrade képességének újfajta kiszolgálási koncepciójával. A fokozatmentesen szabályozható berendezés egy kompakt, robosztus házban kivitelezve magas fokon variálható módon alkalmazható a kisüzemektől kezdve az ipari vállalatokig.

Lorch által szabadalmazott Micor technológia az eddigi referenciák alapján extrém stabil, erős ívet tesz lehetővé kitűnő hegesztési tulajdonságokkal acélnál, nemesacélnál és alumíniumnál is. Emellett a MicorMIG az innovatív inverter technológiának köszönhetően a tradicionális transzformátoros berendezésekhez képest sokkal jobban gazdálkodik az energiával, a berendezések áramfelhasználása kisebb, és a hálózati ingadozással szemben kevésbé érzékenyek. A bekapcsolható végkráter feltöltés a hegesztőáramot célzottan lecsökkenti úgy, hogy a hegfürdő nyugodtan le tud hűlni, és a végkráter csekély energia bevitellel töltődik fel anyaggal. Az optimális hegesztővarratról a többlépcsős dinamikus szabályzás is gondoskodik. Ezzel lehet  szabályozni az ív karakterisztikáját lágytól keményig, teljes mértékben a hegesztési feladat, valamint a hegesztő egyéni igénye szerint.


Lorch katalógus


Új MicorMIG sorozat


Lorch MicorMIG. Az új szabvány


MICOR® Technology


Az új minőség a hegesztésben


MICOR stick prospektus


Hogyan bizonyítható a Lorch hegesztőgépek hatékonysága?


Das Buch zum Schweissen


Das prinzip Qualitat


Vorab X Broschre


Vorsprung durch Speed


Automatisieren mit system


Neues aus auenwald