Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GCE hírek

GCE hírek
A Tridragon Kft. 2006-os alapítása óta egyre szélesebb választékban forgalmazza és raktározza GCE (Gas Control Equipment Co.) termékeit. Nagytarcsai telephelyünkön folyamatosan közel ezer féle és mintegy 10mFt értékű GCE terméket raktározunk a minél gyorsabb kiszolgálás érdekében. Ügyfeleink gyorsabb és széleskörű ellátása érdekében a GCE csehországi raktárából közvetlenül is az ország bármely részére 3-4 napon belül elszállíttatjuk a szükséges GCE termékeket egyszeri 160 000Ft nettó értékű rendeléstől fuvardíj mentesen.      
A GCE Holding AB. 1996-ban alapította meg magyarországi leányvállalatát, a GCE Hungária Kft-t. A Magyarországon, Halásztelken működő céggel együttműködve a kereskedelmi és műszaki támogatást biztosítjuk nagytarcsai és halásztelki telephelyünkön nagykereskedelmi és közvetlenül felhasználókhoz irányuló értékesítési csatornákon keresztül partnereink részére.

Az általunk kínált főbb GCE termékcsoportok:

Hegesztési kopó/fogyó anyagok
Hegesztő-és vágó készletek
Központi gázellátó rendszerek
Biztonsági eszközök
Palack nyomáscsökkentők
Ipari palackszelepek és kombinált palackszelepek
Lánghegesztő markolatok, kézi lángvágók
Kézi lángvágó fúvókák
Propán eszközök
Automatizált autogén Vágás
Ívhegesztés-és vágás
Kiegészítők
Védőfelszerelések

További elérhető termékekért vagy egyedi igényekért keressen minket elérhetőségeink egyikén!"  

 

Ipari gázeszközök

GCE széles skáláját kínálja a nyomásszabályzó eszközöknek, hegesztő és vágó készleteknek, vágópisztolyoknak és fúvókáknak, valamint a hevítő és lángtisztító termékeknek. GCE úttörője a biztonsági berendezéseknek és a visszaégésgátlók teljes termékpalettáját kínálja.

Ipari alkalmazástechnika

Ez a terület széles termékskálát foglal magában különösen: palackszelepek, nyomáscsökkentő panelek, az ipari gázellátás központi elemei, mint például gázvételi helyek, biztonsági berendezések, nagynyomású tömlők, és tartozékok az ipari gázok alkalmazásának különböző területeihez.

GCE a világ egyik legjelentősebb cége, hatalmas fejlesztési és gyártási tapasztalattal, a gépi lángvágáshoz kínált termékek (gépi vágófejek és vágófúvókák) területén.

Egészségügyi gázeszközök

Az egészségügyi gázeszközök a GCE Csoporton belül az egyik meghatározó üzletág. Az egészségügyi gázokat olyan területeken használják, melyek különleges szakértelmet igényelnek. Magasak a biztonsággal, pontossággal és higiéniával szemben támasztott követelmények valamint ismerni kell a lélegeztetés és betegellátás követelményeit. A minőségbiztosítási rendszernek történő megfelelés, összhangban az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK európai irányelvvel és más előírásokkal, biztosítja Vevőink számára a magas minőségű és biztonságos termékeket.

A GCE komplett rendszereket kínál: oxigén, nitrogéndioxid, vákuum és egyéb egészségügyi gázokhoz kórházak, mentőautók, sürgősségi- és otthoni betegellátás részére. GCE úttörő a kombinált palackszelepek és más nyomáscsökkentők fejlesztésében a gyógyászatban használt oxigénhez és más gázkeverékekhez. A modern gázmegtakarítók és oxigénkoncentrátorok mellet a GCE kínál eszközöket a kórházi központi gázellátó rendszerekhez és teljes termékskálát a kórházi osztályokon használt eszközökből és tartozékaikból, mint például: vákuum szabályzók, váladékgyűjtők, áramlás szabályzók, párásítók, egészségügyi tömlők és gázvételi helyek.

A sürgősségi betegellátás piacán GCE szállít mobil oxigén rendszereket, beleértve a mentőautóban használatos gázpaneleket, tömlőket, lélegeztető gépeket és a mentéshez szükséges tartozékokat.

Nagytiszta gázeszközök

Különböző iparágakban speciális gázokat alkalmaznak bizonyos kémiai folyamatok beindításához, stabilizálásához illetve megszűntetéséhez. Ezeket a gázokat nagyon tiszta formában szállítják, és gyúlékonyak, mérgezők vagy maró hatásúak lehetnek, ezért szabályzásukhoz különleges eszközökre van szükség, melyek korrózióállók és nem befolyásolják a tisztaságot, a gáz kémiai tulajdonságait vagy összetételét. Nyomáscsökkentőknek és szelepeknek biztosítaniuk kell a gázok szállítását és kibocsátását, úgy hogy az ne jelentsen kockázatot a felhasználókra, berendezésekre és épületekre. Ezeknek az eszközöknek el kell viselniük akár több száz bár nyomásértéket is, és meg kell felelniük a gáznyomás és átfolyás egyenletességével szemben támasztott legszigorúbb elvárásoknak is."

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hegesztéstechnika